Of een bezoeker jouw teksten gaat lezen, hangt af van de titels die je eraan geeft. Zijn deze interessant, dan groeit je aantal bezoekers. Simpel toch?

Het aantal bezoekers op je website en/of Social Media is cruciaal voor het succes van je online marketing. Als je actief blogs schrijft en Social Media gebruikt als onderdeel van je online marketing, dan is één van de belangrijkste dingen waarmee je succesvol kunt zijn – of niet –  het schrijven van pakkende titels. Of je nu een blog geschreven hebt of een nieuwe aanbieding wilt lanceren, de beslissing om jouw tekst te gaan lezen hangt af van je titel. Hoe beter die is, hoe meer kans je hebt dat mensen er daadwerkelijk op klikken en actie ondernemen.

Of een bezoeker jouw teksten gaat lezen, hangt af van de titels die je eraan geeft. Zijn deze interessant, dan groeit je aantal bezoekers. Simpel toch?

Geen magie

Er is geen hogere wiskunde of magie nodig om je titels interessanter te maken. Het is gewoon een kwestie van de juiste woordkeuze. Op sommige woorden reageren we namelijk onbewust sterker dan op andere. Om jou te helpen om je blog en Social Media succesvol te maken, verzamelde ik 180 slimme woorden die jouw titels kunnen verbeteren. Interessanter om op te klikken en beter voor je vindbaarheid.

Voorkom teleurstelling

Blaas niet te hoog van de toren met je titel. Als een artikel veelbelovend klinkt, maar tegenvalt, werkt dit averechts. Dat is jammer, want bezoekers zullen dan waarschijnlijk niet meer terugkeren. Wil je meer weten over hoe je niet alleen je titels, maar ook je content kunt verbeteren? Lees dan dit blog eens: Betere content in 32 tips. In 32 korte tips geef ik je inzicht in de wereld van contentmarketing.

Vanaf nu maak jij betere titels!

Zie je? Het is niet moeilijk, je hebt er alleen even aandacht voor nodig. Denk er iets langer dan 3 seconden over na hoe je je blog gaat noemen, dan ben je al een heel eind! Wil je serieus met je content aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je er eigenlijk helemaal geen tijd voor? In beide gevallen wil ik je graag helpen. Misschien is deze pagina interessant voor je. Heb je een vraag? Laat die hieronder achter en ik beantwoord deze zo snel mogelijk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *