Lente Freebies week

Wil jij deze lente moeiteloos impact maken met jouw Social Media marketing? Dan mag je dit niet missen: Ik organiseer op Facebook en Instagram vanaf 21 maart een Lente Freebies week!

7 dagen lang geef ik via Facebook en Instagram tips over je bedrijfsidentiteit. Ook geef ik heel veel freebies weg.

De actie loopt via mijn openbare kanalen, maar om de freebies te ontvangen, moet je je wel even inschrijven. Doe je dat voordat de actie begint, dan maak je kans op een gratis bedrijfsidentiteit-sessie. Daarin ontdek je samen met mij onder andere hoe jij je ideale klant het beste kunt aanspreken, hoe je jouw unieke waarden en persoonlijkheid kunt inzetten voor je marketing en hoe je authentiek kunt zijn. Na de sessie weet je precies wat je wilt vertellen en dat maakt marketing een stuk eenvoudiger.

Schrijf je dus snel in en maak kans op die sessie.

Ja, ik meld me aan voor de Lente freebies e-mails

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.