huisstijl ontwerp bohostijl.nl

Sinds vandaag is er voor alle Boho-stijl liefhebbers een fantastische nieuwe webshop online. Ibiza Style webshop Bohostijl.nl! Deze webshop, gerund door Rianne Lamper, verkoopt sieraden, accessoires en kleding in de typische Ibiza-stijl die tegenwoordig helemaal hip is. Het is een stijl om blij van te worden en ik vond het daarom ook echt een cadeautje om het logo en een aantal huisstijl-elementen te mogen ontwerpen.

Logo

De Boho-stijl is vrij frivool, maar online is leesbaarheid heel belangrijk. Dat is natuurlijk een uitdaging bij het ontwerpen van een logo. Door een schrijfletter te gebruiken die tóch goed leesbaar is, heb ik de Ibiza-stijl en de leesbaarheid gecombineerd. Stijlelementen zoals de veertjes, de getekende lijn en het hartje geven toch een echte Ibiza-look. Het logo is liggend, zodat deze goed tot z’n recht komt op de webshop.

Bedankkaart

Als je bij bohostijl.nl een bestelling doet, krijg je die per post thuisbezorgd. Om toch een contactmoment met haar klanten te hebben, voegt Rianne een bedankkaart toe. Deze kaart moest uiteraard ook helemaal in Iziba-stijl ontworpen worden.

huisstijl ontwerp bohostijl.nl

Stickers

Een brievenbuspakketje krijgt nét dat beetje extra met een sticker in de juiste stijl. Daarom heb ik bij het ontwerpen van de huisstijl voor bohostijl.nl ook een sticker gemaakt. Deze is ovaal, dat past goed bij de vorm van het logo. Uiteraard komt ook het roze weer terug, als rand om de sticker.

huisstijl ontwerp bohostijl.nl

Cadeaubonnen

Wil je je vriendinnen iets uit de webshop van bohostijl.nl cadeau doen, maar kun je niet kiezen? Daar zijn diverse cadeaubonnen voor, die je via de webshop kunt bestellen. Ook deze bonnen zijn volledig in de huisstijl ontworpen. Ze zijn er in € 10, € 15, € 25, € 50 en € 100:

huisstijl ontwerp bohostijl.nl

Facebookpost

Bij het online-gaan van een webshop hoort natuurlijk een opvallende Facebookpost. Ik maakte daarvoor deze afbeelding, in de huisstijl van bohostijl.nl:

Facebookpost bohostijl.nl

Promotieartikelen

Het bohostijl.nl logo past ook prima op diverse promotieartikelen. Kijk maar eens naar deze paperbag, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden op beurzen.

huisstijl ontwerp bohostijl.nl

Wil jij ook zo’n mooie huisstijl?

Of je nu een webshop hebt, zoals Rianne, of in een totaal andere branche werkt, een uitgebreide huisstijl is een fantastisch instrument om je bedrijf in de markt te zetten. Ik kan je daarbij helpen, zowel on- als offline. Neem gerust contact op!